• claudefeels6 14w

    Ti je vegimi me i keq qe me shfaqesh cdo nate. Kudo je ti sikur shpirti im te kishte fuqi dhe te therriste cdo nate cdo moment, ndoshta prej mungeses ose ndoshta prej fjaleve qe nuk i the kurre . Fjalet qe i mori era dhe premtimet qe u harruan ngadale,, ngadale. Dua te di shume gjera. Mendoj se meritoj nje shpjegim . Mendoj se e meritoj nje arsyetim burreror . S'mund te thyehet dicka qe u deshen vite per ta ndertuar. Ku mbeten fjalet, premtimet, endrrat ?