byhads

www.instagram.com/hadisa.z

a random person who loves writing poetry, books and quotes🎈

Grid View
List View
Reposts
 • byhads 2w

  If you forgot how to smile
  Then pour a glass of wine

  Don’t be hard on yourself
  Cause everything will be fine

  Whatever is written for me
  It is going to be mine

  Don’t rush through this chaos
  Just wait and take your time.


  ©byhads

 • byhads 9w

  The problem is... -she whispered,
  “The right ones fall for me, but I fall for the wrong ones”.  ©byhads

 • byhads 10w

  Rinisja

  Fyti më është tharë, unë pa frymë jam
  Litari që më ka shtrenguar befasisht gjallë më mban
  Këmbët më janë zhytur në baltë dhe skam mundësi t’i nxjerr
  I lodhur dhe i pambaruar është ky ferr.

  Kur shpirti lodhet dhe zemra thehet porsi një gotë
  Tani është shumë e zbrazur por dikur ishte plotë
  Por fjala shumë e madhe dhe pesha shumë e rëndë
  Të ballafaqojnë me tokën vetem nga një kënd.

  Pas shumë mundimeve arrin në breg të detit
  Uji që po të mbyste tani ta shuan etjen
  Qëllimi për jetesë e kaploi trupin
  Që pak më parë po e priste vdekjen.

  Aty ku fundi e takon fillimin
  E më në fund e arrin qëllimin
  Petalet e reja të jetes çelin
  Shëndrit shpirti në mënyrë të barabartë me diellin.

  Më në fund është arritur caku i jetës
  Premtim dikur i dhënë vetës
  I merituar me djersë e me mund
  Për pakëz dritë deri në fund.


  ©byhads

 • byhads 13w

  She's a poetry full of different strophes but yet still has a beautiful meaning at its end.


  ©byhads

 • byhads 16w

  What do you hate the most? - they asked.
  “When someone makes you mad, and gets mad at you for being mad”


  ©byhads

 • byhads 17w

  She’s a warm spirit,
  so she never froze.
  There could be lots of daisies,
  but she’s a thorny rose.


  ©byhads

 • byhads 17w

  When someone is happy don’t tell them “you look happy” as if they’re hiding their pain. Instead, smile and tell them “I’m glad you’re happy”. There’s such a big difference between “you look” and “you are”.


  ©byhads

 • byhads 19w

  If you care about what people say, you’re judgmental too.
  The point is “a person who isn’t judgmental doesn’t care about other people judging others!”
  ©byhads

 • byhads 23w

  She’s naive, crazy in love and her honesty builds the character that any man could dream of.
  It wasn’t her fault and sadly he wasn’t like any man...he knew how to swim, he just liked the feeling of drowning himself in lies!


  ©byhads

 • byhads 24w

  Unë

  Jam lodhur më nga ti
  Pak dashuri...do i jap vetes
  Pse më duket jeta kaq rrugë e gjatë?
  Ska më bardhë e zi
  Pak ngjyra...do i jap jetës
  Pse duhet që ditën ta bëj natë?

  E ulur në errësirë
  Po sodisja fytyrën tënde
  Qenie më tërheqëse unë nuk kam parë
  Tani mendoj më mirë
  Dhe shiriti i kësaj mënge...
  Duhet të këputet për tu ndarë

  Ndeza një qiri
  Dhe po mendoj për veten
  Qenie më të fortë unë nuk kam parë
  Nuk po mendoj për ty
  Por e vazhdoja unë jetën
  Mbushesha me të, dashurinë për ta tharë

  Po qelja përseri
  Një jetë e re, si një lule
  Me plot përkujdesje unë do lulëzoj
  Hapa sytë tani
  Dhe u ngrita, ska më ulje
  Vetëm unë veten time mund ta lumturoj.


  ©byhads