• christelendola 6w

    Lelaki pls lah be a man. Jgn sesukahati nak merosak anak perempuan org. Kalau dijaga kira okay lagi tapi kalau sekadar puaskan nafsu then blah, kau pukima do. Kau tak tau benda mcm ni boleh mempengaruhi emosi & mental seseorang. Dunia berputar bro, kau ada mak, kakak, adik perempuan tak pun anak kau nanti. Aku yakin 100% kau xnak benda macam ni jadi dekat diaorang. Sebab species laki macam ni habis semua lelaki dianggap sama.